Open Westerborker beach kampioenschappen

Open Westerborker Beach Kampioenschappen

Vamos a la playa!

Op zondag 2 juli 2023 wordt de parkeerplaats achter Iers Restaurant De Turfsteker en Restaurant De Ar omgetoverd tot een megastrand. Dit strand wordt gebruikt voor een sportief en gezellig evenement met beachvoetbal, beachvolleybal en beachhandbal.

De beachvoetbal- en handbal teams bestaan uit 4 basisspelers (incl. keeper) + max 2 reservespelers. Voor het beachvolleybal kan men kiezen uit de wedstrijdcategorie met 2 spelers of categorie recreatief van 4 spelers.

Iedereen is welkom, dus ook als je geen lid bent van VKW, Quinto of SVWW kun je deelnemen aan het kampioenschap. Ook teams van buiten Westerbork zijn van harte welkom. Bij voldoende inschrijving zullen de volgende categorieën gemaakt worden: Jeugd (13-17 jaar), heren, dames en gemengd. Ook is er voldoende vermaak voor de kinderen onder 13 jaar zodat het echt een familiedag “op het strand” zal worden.

De wedstrijden beginnen om 10:00 uur en rond 17.00 uur wordt de dag afgesloten met een gezamenlijke BBQ voor de deelnemers en met live muziek voor iedereen. De kosten voor deze dag (incl. live muziek en de BBQ) zijn €10,- per persoon te voldoen bij inschrijving als team. Men kan zich opgeven via de site van www.zomeractiviteiten.nl voor 1 juni 2023. Doe dit echter snel want in verband met de beperkte ruimte geldt vol is vol.

De organisatie is in handen van stichting Zomeractiviteiten Westerbork, VKW, Quinto en SVWW. Dit in nauwe samenwerking met de restaurants Meursinge en de Ar uit Westerbork

Geef je team op via deze link

Andere activiteiten in Westerbork