Leuk voor kinderen

Elke dag een feestje

Binnen, buiten of over de kop

Of je nou rustig achter de schaapskudde aan wil drentelen, op bezoek wil bij Kabouter Plop of oog-in-oog wil staan met de leeuwen en giraffen van Wildlands Adventure Zoo, het kan allemaal in Drenthe. Alle kinderen, jong en oud, kunnen zich iedere dag in een nieuw avontuur storten.

En wil je als ouders een dagje rust? Dan kun je natuurlijk terecht in Zwembad De Boskamp of bij een van de zwemplassen in de omgeving.

Het grote voordeel van Westerbork is dat je vanuit het hart van Drenthe alle kanten op kunt.

Inspiratie voor een dagje uit
Kinderen bij schaapskudde

Tips voor een dagje uit

Zoo Bizar
100%
min
141%

Zoo Bizar

Het is de kleinste zoo van Nederland en misschien wel van heel Europa. Bij Zoo Bizar sta je oog in oog met kleine en bijzondere diersoorten zoals slangen, gordeldieren en vleerhonden.

In 2017 is Zoo Bizar uitgeroepen tot leukste uitje van Drenthe!

Meer informatie
The Nature Game
100%
min
141%

The Nature Game

Zijn jullie in voor een spannend avontuur in de Drentse bossen? Dan moet je The Nature Game echt gaan beleven. Je gaat met een tablet op pad en ontdekt dingen die je normaal nooit ziet!

Reserveer voor alle zekerheid je tablet vooraf. Dat kan eenvoudig online.

Meer informatie
Zwembad De Boskamp
100%
min
141%

Zwembad De Boskamp

Heb je zin om lekker af te koelen? Neem dan een duik in Buitenzwembad De Boskamp. Dit zwembad is vanaf april geopend en heeft een flinke glijbaan, duikplanken en een zonneweide met speeltoestellen.

Voor de allerkleinsten is er ook een peuterbad aanwezig.

Meer informatie

Eten & Drinken

Het dagje uit afsluiten met een hapje eten? Dat kan natuurlijk in Westerbork. De restaurants in Westerbork zijn allemaal kindvriendelijk en hebben in enkele gevallen zelfs een eigen kinderkaart met gevarieerde menu's.