Bockbier Fest Bork

Stiefkiekn in Duuster in Westerbork

Proef de gezelligheid van de herfst

  • Datum: zaterdag 15 oktober 2023
  • Aanvang: 14:00 uur
  • Einde: 18:00 uur
  • Locatie: Centrum van Westerbork

Op zondag 15 oktober wordt het gezellige dorp Westerbork omgetoverd tot een bruisend epicentrum van bierliefhebbers en gezelligheid tijdens het jaarlijkse Bockbier Fest Bork. Dit evenement is dé manier om het najaar te omarmen en te genieten van de heerlijke smaken van bockbier, muziek, en vermaak voor jong en oud.

Het Bockbier Fest Bork is een culinair spektakel waar brouwers vanuit alle hoeken strijden om de titel van het beste bockbier van Westerbork. De aroma's van gerst en hop vullen de lucht, en de ambiance is doordrenkt met enthousiasme voor deze ambachtelijke brouwkunst.

Naast het proeven van een uitgebreide selectie bockbieren, kunnen bezoekers genieten van live muziek verzorgd door de Koffer band, Dj JeeWee, en de altijd energieke Dries Steenhuis als sidekick. Voor de jongere bezoekers is er een kleurrijk springkussen dat voor veel plezier en gelach zal zorgen.

Wat is een goed glas bier zonder heerlijke hapjes? Lokale horecazaken serveren bijpassende lekkernijen om de smaakpapillen te verwennen. En voor degenen die even willen afwisselen van bockbier, is er ook een bar met alternatieve drankjes.

Dus, kom op 15 oktober naar Westerbork en laat je smaakpapillen verwennen, geniet van geweldige muziek, en beleef een gezellige dag met vrienden en familie op het Bockbier Fest Bork. Het wordt een onvergetelijke manier om samen de herfst te verwelkomen!

Meer informatie over het Bockbier Fest

Andere activiteiten in Westerbork