Welkoop Westerbork

Welkoop Westerbork

Weet wat te doen.

Eigenaren Wildrik en Hanneke Jager hebben het voor elkaar om met hun team misschien wel de leukste Welkoop van Nederland te runnen. Ze zijn er voor alle doeners. Voor iedereen die er blij van wordt om lekker buiten bezig te zijn. En te zorgen voor alles wat groeit en bloeit, het hele jaar door. Als doener vind je bij Welkoop precies wat je zoekt: een praktisch aanbod en gedegen advies. Van iemand die er echt verstand van heeft. Het hele jaar door en bij elk weertype weet Welkoop wat er te doen is in de tuin. Ze weten hoe je goed voor dieren zorgt. En wat je daarvoor nodig hebt en hoe je dat aanpakt.

Pet Health Center

Ook de beste zorg voor je huisdier vind je bij Welkoop Westerbork. Het Pet Health Center wordt bemand door gediplomeerde paraveterinaire medewerkers. Zij kunnen je voorzien van voedingsadvies, dierengeneesmiddelen en een gezondheidscheck van je huisdier uitvoeren.

Meer over Welkoop Westerbork

Adres en parkeren

Welkoop Westerbork is gevestigd aan De Noesten 11 in Westerbork. Parkeren kan op de ruime eigen parkeerplaats bij de winkel. De Welkoop is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8:30 uur tot 18:00 uur, op vrijdag zelfs tot 20:30 uur.