Borker Servicedienst

Borker Servicedienst

Elektro- & Installatietechniek

Borker Servicedienst zorgt ervoor dat je er altijd warmpjes bij kunt zitten. Het team van medewerkers bestaat uit elektriciens, loodgieters en installateurs die gespecialiseerd zijn in onder andere cv-ketels, leidingwerk, zonnepanelen en witgoed.

Ben je van plan te verbouwen? Dan verzorgen ze met alle plezier de aanleg van gas, water en licht. Ook kunnen de specialisten je centrale verwarming installeren en de elektra en het leidingwerk voor je aanleggen.

Wil je je huis verduurzamen? Ook dan kan Borker Servicedienst je helpen met energie-advies en energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen, een zonneboiler of warmteterugwinningsystemen.

Verkoop en reparatie
In de winkel aan het Westeinde vind je een uitgebreid assortiment met huishoudelijk apparatuur van bekende merken zoals Asko, AEG, Bosch, Siemens en Inventum. Van lampen tot vaatwassers en van koffiezetapparatuur tot koelkasten, alle elektronica die je dagelijks gebruikt is hier te vinden.

Laat je je elektronische apparatuur liever repareren? Geen probleem, ook voor reparatie van elektronische apparatuur ben je hier op het juiste adres.

Meer over Borker Servicedienst

Adres en parkeren

Borker Servicedienst is gevestigd aan Westeinde 30 in Westerbork. De winkel is geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Parkeren kan gemakkelijk en gratis voor de winkel.

Wil je advies? Of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0593-332235.