Borker Boekwinkel

Borker Boekwinkel

Meer dan alleen boeken

De Borker Boekwinkel is in Westerbork hét adres voor boeken, wenskaarten en kantoorartikelen. Michel Vroon is inmiddels ruim tien jaar eigenaar van deze boekhandel en het bijbehorende PostNL-punt. Samen met zijn team adviseert hij je graag over de nieuwste boeken en nodigt hij ook regelmatig schrijvers uit om zelf iets te vertellen over recent verschenen boeken.

Ben je op zoek naar een bijzondere uitgave? Grote kans dat Michel hem voor je klaar heeft liggen. De Borker Boekwinkel is namelijk aangesloten bij LibrisBlz, wat zorgt voor een zeer uitgebreid assortiment. En staat jouw nieuwe boek niet in de winkel, dan bestelt Michel die met alle plezier voor je.

Puzzels en spellen

Naast boeken, tijdschriften en wenskaarten kun je ook puzzels en spellen vinden in de Borker Boekwinkel. Verveel je je tijdens een regenachtige dag? Dan slaag je hier gegarandeerd voor een paar uur vermaak.

PostNL en Geldmaat

Sinds jaar en dag bevindt zich in deze winkel ook een PostNL-punt. Was je niet thuis op het moment dat de PostNL-bezorger voor de deur stond? Dan kun je je pakket hier ophalen. Daarnaast is het mogelijk om in de winkel geld op te nemen en geld te storten met de Geldmaat die in de winkel staat.

Meer over de Borker Boekwinkel

Adres en parkeren

De Borker Boekwinkel vind je aan de Hoofdstraat 39a in Westerbork. De winkel is iedere dag geopend en parkeren kan voor de winkel. Geen plek? Rijd dan naar de parkeerplaats bij de Lidl en je loopt tussendoor eenvoudig naar de winkel. Uiteraard is parkeren hier gratis.