AUTOEXCELLENT Strijker

Het team van Autobedrijf Strijker

Welkom met iedere auto

Sinds 1979 is Autobedrijf Strijker gevestigd in Westerbork. Een zogeheten multimerk garage, waar je met ieder merk en ieder type auto van harte welkom bent voor onderhoud. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in auto's van het merk Renault. Autobedrijf Strijker is aangesloten bij de BOVAG, dat betekent dat je volledige BOVAG-garantie op auto-onderhoud en onderdelen krijgt. Daarnaast zijn ze aangesloten bij AUTOEXCELLENT, een formule die ervoor zorgt dat alle monteurs continu worden bijgeschoold op het bied van de allerlaatste technische ontwikkelingen. Dat garandeert dat je je auto met een gerust hart voor onderhoud langs kunt brengen.

Maar naast onderhoud bieden ze ook occasions aan, je kunt er dus ook een andere auto uitkiezen. En natuurlijk doen ze daarbij ook een goed bod op een eventuele auto die je in wil ruilen.

Meer over AUTOEXCELLENT Strijker

Adres en parkeren

Je vindt AUTOEXCELLENT Strijker aan de Noesten 6 in Westerbork. Ze zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 - 12:00 en van 13:30 tot 16:00 uur.

Wil je een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0593-332132.