Iers Restaurant De Turfsteker

Sander Vos bij Restaurant De Turfsteker

You're welcome!

Eigenaar Sander Vos doet er samen met zijn medewerkers alles aan om je een gezellige avond te bieden. Of je nu komt eten, lekker op het terras zit of komt borrelen in de pub, je gaat met een glimlach naar huis.

De koks van De Turfsteker werken met lokale producten en gaan mee met de seizoenen. Het harde werken resulteert in heerlijke Ierse gerechten die goed passen bij het pub-gevoel. Daarnaast word je tijdens het eten regelmatig getrakteerd op live Ierse muziek. Voor Ierse sferen hoef je Westerbork dus helemaal niet uit.

Meer over Restaurant De Turfsteker

Zalencentrum Meursinge

Op hetzelfde adres als De Turfsteker vind je Zalencentrum Meursinge. De perfecte locatie voor vergaderingen, feesten of als trouwlocatie. Sander Vos denkt graag met je mee om jouw evenement tot een succes te maken. Zijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat hij aan vrijwel alle wensen tegemoet kan komen. Het is niet snel te gek bij Zalencentrum Meursinge en dat is logisch, Sander en zijn collega's genieten namelijk pas echt als jij dat ook doet.

Adres, parkeren en reserveren

Iers Restaurant & Pub De Turfsteker en Zalencentrum Meursinge vind je aan de Hoofdstraat 48 in Westerbork. Parkeren kan aan de voorkant van het restaurant, maar aan de achterkant vind je ook een grote parkeerplaats. Het restaurant is iedere avond, met uitzondering van de woensdag, geopend vanaf 17:00 uur. Op zondag ben je er al vanaf 12:00 uur welkom.

Reserveren

Via www.restaurantdeturfsteker.nl kun je eenvoudig een tafel reserveren of zaal bespreken. Bellen kan natuurlijk ook, op telefoonnummer 0593-331111.