Abdij De Westerburcht

Abdij De Westerburcht

Meer dan zomaar het beste terras van Drenthe

Al jaren is De Westerburcht een vaste klant in de Nederlandse Terras Top100 van Misset Horeca en de afgelopen jaren zijn ze verkozen tot het Beste Terras van Drenthe. En dat komt natuurlijk niet alleen door de geweldige ligging van het terras in het centrum van Westerbork. Ook de bediening en het heerlijke eten zorgen voor deze goede beoordeling. Iedere dag wordt daar hard aan gewerkt.

Het hotel-restaurant is geïnspireerd door Abdij de Koningshoeven in Berkel-Enschot. Eén van de weinige plekken in Nederland waar trappistenbier nog steeds wordt gebrouwen onder toeziend oog van de monniken. Natuurlijk vind je deze bieren ook terug op de tap, in de fles en misschien zelfs in het gerecht dat jij van de menukaart hebt gekozen.

Meer informatie over Abdij de Westerburcht

High tea? Of liever een High Beer?

Gewoon een kopje koffie is natuurlijk leuk, maar bij De Westerburcht kun je nog meer uit je vrije middag halen. Het hotel-restaurant biedt op haar website tal van arrangementen aan. Zo is een High Tea natuurlijk gezellig, maar ook een High Wine, Beer of Cocktail is mogelijk. Ook zijn er verschillende arrangementen te combineren met wandelen of fietsen. Geen fiets meegenomen? Ook die zijn hier te huur.

Adres, parkeren en openingstijden

De Westerburcht is iedere dag geopend tot 22:00 uur. De lunch wordt geserveerd van 12:00 uur tot 17:00 uur en van 17:00 tot 20:00 uur is het mogelijk om te dineren. Parkeren kan op het eigen parkeerterrein aan de Hoofdstraat 7 in Westerbork. Op deze parkeerplaats zijn ook laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.

Reserveren

Reserveren kan via de website www.westerburcht.nl of telefonisch via 0593-331238.